diumenge, 1 de juny del 2008

Excurció al Delta de l'Ebre


Després de molt i molt de temps, torno a escriure al bloc. Us explicaré la sortida que vaig fer el dia 29 de juny amb tota la meva classe al Delta. A l'esquerra podeu veure una foto de la meva classe. Aquesta foto esta feta a la desenvocadura de l'Ebre, que per cert feie molt i molt de vent. També tinc que dir que per arribar aquest lloc, vam tindre de fer un llarg cami, passar per entre moltes herbes ja que el cami que s'hauria d'haver seguit estava inundat per les plujes dels dies anteriors (però tot i aixo va valdre la pena).



La sortida va començar a les 9 del matí que vam agafar un autobus des de l'institut de Flix. Aquesta imatge del costat son els arrosals del Delta.

A les 10:30 aproximadament, arribavem al Delta. Vam parar en un parquing a esmorzar i estirar les cames. A les 11 vam anar caminant fins al l'ecomuseu que estava a la vora. L'ecomuseu és un museu on podem trobar l'agricultura tipica del Delta, un aquarium amb moltes especies diferents de peixos, una barraca amb les eines que es feien servir abans per conrrear l'arròs i un mirador (que des dell podem observar diferentes espercies d'ocells, d'anecs...).






La primera imatge es una fotografia d'una estrella de mar, la segona es una de la desenbocadura i la tercera es una planta marina que la vaig veure a l'aquarium i que em va agradar molt, però la veritat es que no se exactament el que es perquè no ho explicava.
Després a les 16 de la tarde vam anar a veure la llaquna del Garxal, des d'on hi havia un mirador per podre veure les especies que hi viuen d'ocells allà. No vam tindre sort i no vam veure res, però normalment hi han pelicans, anecs, ocells...
I per finalitzar la tarda vam anar a la platja i vam estar cullint pitxines, d'altres es van banyar en que no portaven la roba adequada però no va ser un inpediment.
A les 18:30 aproximadament vam arribar a Flix.

2 comentaris:

eva_yam ha dit...

Felicitats Elia!!!!!!! despré de 179 dies sense posar res al teu bloc, t'has decidit!! m'alegro molt!!!

molt maques les fotikis!!!!!!!!!!!
espero que no tardis tants dies en tornar a escriure!! jejeje

un petonàssssssssss ben gran!!

eva_yam ha dit...

eissssssssssssssss Elia!!! feia dies que no entrava al teu bloc!!!
uffffffffff quantes novetats!! no se si tindré temps a llegir-les totes!! jejejeje

apaaaaaaaaaaa fins aviat!!
per cert, te'n recordes que tenim 1 coseta a mitges???

un petonàsssssssss